Notícies

Titular notícies

Ja podeu veure la Jornada sobre ELA 2022

Dilluns 27 Juny 2022

La tarda del dimarts 21 de juny va tenir lloc a CaixaForum Barcelona, en motiu del Dia Mundial de l'ELA, la Jornada sobre ELA, organitzada conjuntament per les Unitats d'aquesta malaltia de l'Hospital Universitari de Bellvitge, l'Hospital del Mar, l’Hospital Vall d’Hebron, Sant Pau i la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls

La sessió es va dividir en diferents blocs temàtic com l'actualitat dels assajos clínics en ELA, què sabem sobre genètica i la malaltia, també sobre cures especialitzades per a persones afectades, així com una taula final molt emotiva en relació a la importancia de captar fons per seguir ajudant.

Hem penjat el vídeo sencer de la Jornada al nostre canal de YouTube.Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm