Notícies

Titular notícies

ES BUSQUEN PERSONES AFECTADES D’ELA PER DOS ASSAIGS QUE COMENÇARAN EN ELS PRÒXIMS MESOS

Dilluns 3 Agost 2020


Des de les Unitats especialitzades d’ELA i Malaltia de Motoneurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau, en els pròxims mesos s’iniciaran dos assaigs clínics en els quals necessitaran pacients afectats d’ELA disposats a entrar-hi si compleixen els criteris d’admissió de cadascun d’ells.

Aquests estudis es centraran, per separat, en els fàrmacs Ravilizumab i Pegcetacoplan (APL-2), els dos enfocats a continuar la investigació per trobar una cura per l’Esclerosis Lateral Amiotròfica.

El primer és un estudi en Fase III per avaluar el fàrmac Ravilizumab comparat amb placebo sobre la funció respiratòria i la supervivència sense ventilació assistida en pacients afectats d’ELA. Un dels principals criteris d’inclusió d’aquesta investigació és que el pacient hagi estat diagnosticat de la malaltia des de fa menys de 36 mesos.

Hi ha diferents centres a tot el país on es farà aquest estudi, els de Catalunya us els deixem a continuació i també us deixem la informació per posar-vos en contacte amb ells si hi esteu interessats i compliu tots els criteris d’inclusió i cap d’exclusió:
  • Hospital Universitari de Bellvitge: bernat.bertran.recasens@gmail.com
  • Hospital Universitari Vall d’Hebron: rjuntas@vhebron.net
  • Hospital de la Santa Creu i Sant Pau: https://bit.ly/3achQti
Al enllaç següent podeu trobar més informació, tots els centres de l’estat on es portarà a terme i la totalitat dels criteris d’inclusió i d’exclusió d’aquest assaig: reec.aemps.es
 

El segon estudi que us volem informar està en Fase II i s’avaluarà l’afectivitat i seguretat del fàrmac Pegcetacoplan (AP-2) en persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica els quals el diagnòstic s’hagi fet en els últims 18 mesos des del inici del assaig.

El centre a Catalunya on en aquests moments estan reclutant pacients és l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i per més informació, si es compleixen els criteris d’inclusió i exclusió, us podeu posar en contacte amb ells en el correu rjuntas@vhebron.net
 

Totes les persones afectades d’ELA que estiguin interessades en participar en un dels dos processos de reclutament, i compleixin els requisits, es poden posar en contacte amb els centres, encara que es visitin regularment a una altra unitat especialitzada en la malaltia.
 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm