Notícies

Titular notícies

EL 21 DE JUNY, ELS AJUNTAMENTS TORNARAN A IL·LUMINAR ELS POBLES I CIUTATS EN EL DIA MUNDIAL DE L’ELA

Divendres 12 Juny 2020


Amb motiu del Dia Mundial de l'ELA, la nit del diumenge 21 de juny, i per cinquè any consecutiu, ajuntaments de tot el territori il·luminaran de verd la façana d’un edifici significatiu de la població per donar a conèixer l’ELA i donar suport a tots als afectats per aquesta malaltia, dins la campanya de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls “Fes un gest per l’ELA”.

Tarragona, Terrassa, l’Hospitalet, Cervera, Mataró o Tortosa son alguns dels molts pobles i ciutats que ja ens han comunicat que es sumaran a la campanya. També es demana a l’alcalde/essa, i a tothom que si vulgui sumar, que pengi una fotografia a les xarxes socials fent el Gest per l’ELA per fer el màxim de difusió possible amb l’etiqueta #fesungestperlela.


Igual que en els anys anteriors la campanya de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls busca que els ajuntaments la nit del 21 de juny il·luminin un edifici del municipi de color verd, que és el color de l'entitat, per sumar-se en el Dia Mundial de l’ELA  i donar suport a totes les persones que hi estan o han estat involucrades.
  
Aprofitant aquesta campanya de difusió i sensibilització cap a la malaltia, hem demanat a tots els alcaldes i alcaldesses, i tot el consistori en general, que es faci una fotografia fent el Gest per l’ELA i la pengin a les xarxes socials dels pobles i ciutats, animant també a tots els conciutadans a fer el mateix! 
  
Tothom que participi a la campanya, consistoris, personalitats públicos o particulars, podeu pujar les fotografies a les vostres xarxes de Facebook, Twitter o Instagram, utilitzant l’etiqueta #fesungestperlela i etiquetant-nos en elles com a @fmiquelvalls. A més també podeu utilitzar les etiquetes #diamundialELA #fundaciomiquelvalls i #ELA
 
Us animem a sumar-vos a la campanya “Fes un Gest per l’ELA” pujant les vostres fotografies en el Dia Mundial de l’ELA!
 
Estigueu atents a la vostra població o pregunteu al vostre ajuntament si s’han adherit a la campanya! I si és així, el 21 també podeu fer una fotografia al edifici il·luminat (sempre amb les mesures de seguretat i higiene pertinents), enviar-nos-la o penjar-la a les xarxes posant els hashtags!
 
Animem a tothom a fer un Gest per l’ELA!

Moltes gràcies!

 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm