Notícies

Titular notícies

L’OBRA SOCIAL “la Caixa” MANTÉ L’APOSTA DE RECOLZAR L’ATENCIÓ ALS AFECTATS D’ELA A LES UNITATS MULTIDISCIPLINÀRIES D’ELA/MM

Dimecres 5 Desembre 2018

L’ Obra Social “la Caixa” col·labora amb la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls en el projecte que l’entitat porta a terme a les diferents Unitats Funcionals d’ELA i Malaltia de Motoneurona (MM).  Gràcies a l’ajuda rebuda per part de l’Obra Social “la Caixa”, hem continuat donant suport a les Unitats d’ELA/MM dels principals hospitals de referència com són l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital del Mar i l’Hospital de Sant Pau, oferint d’aquesta manera als afectats per la malaltia una atenció integral multidisciplinària a nivell mèdic, sanitari i psicosocial.

La missió de les Unitats Funcionals o Multidisciplinàries és oferir una assistència de qualitat i integral, sostenible i eficient, coordinant els diferents professionals involucrats en l’atenció a les persones afectades d’ELA/MM i famílies i, alhora, fomentant la investigació i la participació en assajos clínics. Sumant a l’assistència mèdica realitzada per l’hospital l’atenció psicosocial aportada per la Fundació Miquel Valls, tant als hospitals com al domicili, les Unitats aconsegueixen l’ objectiu d’una atenció integral i continuada, que millora la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA/MM i els seus familiars.


Les diferents Unitats atenen actualment a més de 200 pacients a l’any, fet que suposa més del 50% del total de la població afectada de tot Catalunya (aproximadament unes 400 persones). Els equips multidisciplinaris hospitalaris inclouen neuròlegs i neurofisiòlegs, pneumòlegs, fisioterapeutes respiratoris, metges rehabilitadors, endocrinòlegs, dietistes, infermeria d'enllaç, infermeria respiratòria, logopedes, fisioterapeutes externs i administratius, així com els professionals de la Fundació Miquel Valls: treballadora social, psicòloga i terapeuta ocupacional.
  
Des de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls volem agrair sincerament a l’Obra Social “la Caixa” el seu compromís per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i les seves famílies a través de les Unitats d’ELA/MM
 
Moltes gràcies!
 

 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm