Notícies

Titular notícies

LA FUNDACIÓN ONCE RECOLZANT ANY A ANY LA CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ “FES UN GEST PER L’ELA”

Dilluns 29 Juliol 2019


La Fundación Once any a any reafirma el seu compromís cap a les persones afectades d’ELA i les seves famílies, a través del seu recolzament continuat a la Fundació Miquel Valls y amb la campanya de sensibilització d’aquesta malaltia.

Comptem amb el recolzament de la Fundación Once gracies a una ajuda concedida per aquesta entitat. La subvenció ens ajuda a portar a terme una part de les activitats i materials de difusió i sensibilització de l’ELA realitzades des de la FMQV per donar a conèixer aquesta malaltia en el marc de la nostra campanya “Fes un Gest per l’ELA”.


L’ajuda concedida per la Fundación Once ha contribuït al desenvolupament dels materials i les activitats de difusió y sensibilització que es van realitzar durant l’any 2018, amb l’objectiu de donar a conèixer l’ELA y la seva problemàtica a la societat en general y aconseguir una ciutadania compromesa y proactiva davant la malaltia. Així mateix, la campanya també dona a conèixer les actuacions portades a terme des de la Fundació a benefici de les persones afectades d’ELA i les seves famílies.

La campanya es una invitació a fer un Gest per l’ELA i col·laborar amb l’entitat per contribuir a millores en la seva qualitat de vida.

La imatge de la campanya, com bé és sabut, és una ma fent una L amb els dits. Fer un Gest per l’ELA pot ser fer-se col·laborador de la Fundació Miquel Valls, fer un donatiu, fer-se voluntari, adquirir marxandatge, organitzar una iniciativa solidaria, participar als actes, esdeveniments esportius o altres tipus de iniciatives solidaries, etc.

Volem agrair de tot cor la col·laboració de la Fundación Once en la lluita contra l’ELA.

Gràcies pel Gest per l’ELA!
 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm