Notícies

Titular notícies

EXIT DE LA INICIATIVA “LA COSTA DAURADA ES MULLA PER L’ELA”

Dilluns 8 Abril 2019El dia 5 d’abril va tenir lloc la I TROBADA SOLIDARIA ONDA CERO – “LA COSTA DAURADA ES MULLA PER L’ELA”. En que la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) i va participar.

Va ser una iniciativa d’allò més solidaria donant visibilitat a l’ELA i suport a continuar ajudant als afectats per la malaltia i a les seves famílies tot millorant la seva qualitat de vida.

Aquesta trobada va començar en que l’expert nedador d'ultra distància en aigües obertes, Jaime Caballero, va fer una travessia de 24 quilòmetres nedant per unir les platges de La Pineda, Cambrils i Salou per donar visibilitat a l’ELA.
 
 

L'acció solidària va tenir continuïtat en un sopar benèfic, realitzat el dissabte a la nit al Parc Samà de Cambrils on van assistir més de 100 persones. En aquest sopar es va fer l’entrega a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls dels donatius acumulats per la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) i que aniran destinats a diferents materials d’accés al ordinador pel projecte del Banc de Productes de Suport de l’entitat i també per al projecte d’atenció multidisciplinària a domicili per als afectats i les seves famílies. En el sopar també es va entregar en forma de donatiu a la Fundación Francisco Luzón la recaptació feta aquella nit d’aquest sopar benèfic.
 

 


Volem donar les gràcies a totes les persones, entitats i empreses que van fer possible aquest esdeveniment a favor de la lluita contra l’ELA, per donar-li visibilitat i ajudar als afectats i a les seves famílies que atenem des de la Fundació de tot el territori.

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm