Notícies

Titular notícies

CINCELA: PRIMER CONGRÉS INTERNACIONAL DE LA COMUNITAT DE L’ELA

Dilluns 16 Juliol 2018


La Fundación Luzón organitza la primera edició del Congrés Internacional de la Comunitat de l'ELA (CincELA) el 13 i 14 de setembre. Madrid és la ciutat escollida per reunir a pacients, familiars, investigadors, institucions científiques i sanitàries, administracions, associacions, fundacions i mitjans de comunicació.

L'objectiu d'aquest Congrés és seguir articulant una comunitat organitzada per donar visibilitat a la malaltia, millorar l'atenció integral dels seus pacients i impulsar la investigació per trobar una cura.

El congrés tindrà lloc al CaixaForum de Madrid (Passeig del Prado, 32 de Madrid), podeu veure el programa aquí en el qual trobareu totes les conferències i ponents confirmats. Si voleu estar al Congrés us heu d'inscriure aquí.

Per a qualsevol dubte contacteu amb la Fundació Luzón a la seva web ffluzon.org, al telèfon 913533370 o al correu electrònic oficinatecnica@ffluzon.org.
 

 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm