Notícies

Titular notícies

#FESUNGESTPERLELA I PENJA LA FOTO A LES TEVES XARXES SOCIALS EL 21 DE JUNY, DIA MUNDIAL DE LA MALALTIA

Divendres 15 Juny 2018


En el Dia Mundial de l'ELA, des de la Fundació Miquel Valls us demanem que el proper 21 de juny, per donar a conèixer L'Esclerosi Lateral Amiotròfica i el projecte que desenvolupa la nostra entitat, tothom que ho vulgui es faci una fotografia Fent el Gest per l’ELA i la pugi a les xarxes socials

Podeu utilitzar els hashtags #fesungestperlela, #diamundialela #fundaciomiquelvalls i #ela, a més també ens podeu etiquetar a les xarxes sociales: @fmiquelvalls (Facebook, Twitter i Instagram)També hem volgut que aquesta campanya de visibilitat arribi a tots els pobles implicant als Ajuntaments i Colles Castelleres de tot Catalunya!

La campanya busca que els ajuntaments il·luminin un edifici del municipi de color verd, color de l'entitat la nit del 21, i que tot el consistori també es faci una fotografia fent el Gest per l’ELA i la pengin a les xarxes socials dels pobles i ciutats!  Les Colles Castelleres de tot el territori, com l'any passat ja van fer, esperem que donguin tot el suport a la campanya fent un pilar on l'enxaneta hi estigui fent el Gest per l'ELA.

 
  

Estigueu atents a la vostra població o pregunteu al vostre ajuntament o colla castellera més propera si s’ha adherit a la campanya! I si és així el 21 també podeu fer una fotografia al edifici il·luminat, enviar-nos-la o penjar-la a les xarxes posant els hashtags o compartir les fotografies que pengin a les pàgines oficials!

Suma't a la campanya com ja van fer tantes i tantes persones l'any passat!
 
Animem a tothom a fer un Gest per l’ELA! 

Moltes gràcies!!!

 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm