Notícies

Titular notícies

ELS AJUNTAMENTS DE CATALUNYA TORNARAN A IL·LUMINAR DE VERD ELS EDIFICIS EMBLAMATICS DE LES CIUTATS EN EL DIA MUNDIAL DE L’ELA

Dijous 14 Juny 2018


Amb motiu del Dia Mundial de l'ELA, dijous 21 de juny, i per tercer any consecutiu, des de la Fundació Miquel Valls hem demanat a tots els ajuntaments de Catalunya que il·luminin de verd la façana d’un edifici significatiu per donar a conèixer l’ELA i donar suport a tots als afectats per aquesta malaltia.

Barcelona, Vilafranca del Penedès, Figueres, Terrassa, Calella o Sant Cugat son alguns dels molts pobles i ciutats que ja ens han comunicat que es sumaran a la campanya. També es demana a l’alcalde/essa, i a tothom que si vulgui sumar, que pengi una fotografia a les xarxes socials fent el Gest per l’ELA per fer el màxim de difusió possible amb el hashtag #fesungestperlela.Igual que en els anys anteriors la campanya de la Fundació Miquel Valls busca que els ajuntaments la nit del 21 de juny il·luminin un edifici del municipi de color verd, que és el color de l'entitat, per sumar-se en el Dia Mundial de l’ELA  i donar suport a totes les persones que hi estan o han estat involucrades.
  
Aprofitant aquesta campanya de difusió i sensibilització cap a la malaltia hem demanat a tots els alcaldes i alcaldesses, i tot el consistori en general, que es faci una fotografia fent el Gest per l’ELA i la pengin a les xarxes socials dels pobles i ciutats, animant també a tots els conciutadans a fer el mateix! 
  
Les Colles Castelleres de tot el territori esperem que donin tot el suport a la campanya com en l’edició anterior fent un pilar on l'enxaneta estigui fent el Gest per l'ELA.
 

Tothom que participi a la campanya, consistoris, colles castelleres o particulars, podeu penjar les fotografies a les vostres xarxes Facebook, Twitter o Instagram, utilitzant el hashtags #fesungestperlela. A més també podeu utilitzar les etiquetes #diamundialELA #fundaciomiquelvalls i #ELA
 
Us animem a sumar-vos a la campanya “Fes un Gest per l’ELA” pujant les vostres fotografies en el Dia Mundial de l’ELA!
 
Estigueu atents a la vostra població o pregunteu al vostre ajuntament si s’han adherit a la campanya! I si és així el 21 també podeu fer una fotografia al edifici il·luminat, enviar-nos-la o penjar-la a les xarxes posant els hashtags!
 
Animem a tothom a fer un Gest per l’ELA! 

Moltes gràcies!!!

 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm