Notícies

Titular notícies

LA FUNDACIÓ MIQUEL VALLS REP EL PREMI SOCIAL ARTUR GALCERAN I GRANÉS ATORGAT PER LA SOCIETAT CATALANA DE NEUROLOGIA

Dimecres 23 Maig 2018


La Societat Catalana de Neurologia ha atorgat a la Fundació Miquel Valls el Premi Social Artur Galceran i Granés. Aquest premi reconeix a la Fundació la seva excel·lent tasca professional i social pel que fa l’atenció als pacients amb ELA, als seus familiars i per la sensibilització vers aquesta malaltia.

L’entrega es va portar a terme durant el NeuroSopar, el sopar de neuròlegs, que la Societat Catalana de Neurologia organitza dins del marc de la seva Reunió Anual. Va recollir el premi la Directora General de la Fundació Miquel Valls Esther Sellés agraint aquest reconeixement.
 
El premi Social Artur Galceran i Granés és atorgat per la Societat Catalana de Neurologia cada any a una entitat social o persona rellevant que ha tingut o té relació amb aquesta disciplina mèdica, altres anys els premiats han estat el MH Sr. Pascual Maragall, l’Institut Guttmann o La Marató de TV3 entre d’altres. 

La Societat Catalana de Neurologia és una entitat de caràcter mèdic i científic, sense ànim de lucre, que té, entre altres, els objectius d'agrupar i donar veu a tots els especialistes en neurologia, contribuir al millorament mèdic i científic dels seus associats i garantir, vetllar i promoure el desenvolupament de la disciplina mèdica de la neurologia a Catalunya. 

Des de la Fundació Miquel Valls volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible que rebem aquest premi en reconeixement a la nostra tasca amb els afectats d’ELA i els seus familiars.
 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm