Notícies

Titular notícies

PONÈNCIES COMPLETES EN VIDEO DE LA JORNADA D’ACTUALITZACIÓ EN ELA A L’HOSPITAL DE BELLVITGE EL 21 DE JUNY

Dimecres 5 Juliol 2017


Us deixem amb algunes de les ponències que van tenir lloc a la sala d’actes de l’Hospital de Bellvitge el dia 21 de juny en el marc de la Jornada d’Actualització en ELA. Totes les xerrades van tenir una temàtica en comú, la influència dels factors ambientals i l’estil de vida en la malaltia. 

El Dr. Javier Riancho, de l’Hospital Universitario Marqués de Valdecilla de Santander,  va ser la primera xerrada científica de la Jornada que portava per nom “ELA: una combinació desafortunada de gens, ambient i atzar.      
 
        
 El Dr. Manel Portero, de l’IRB de Lleida, va explicar l’estudi de la relació de les alteracions de la microbiota intestinal i de les molècules i lípids més petits amb l’ELA.
 
 
La Dra.  Valentina Gallo, de l’Escola de Medicina Queen Mary de la Universitat de Londres, va presentar el projecte europeu Exposomic, que estudia l’efecte de múltiples factors ambientals sobre la salut humana i el desenvolupament de malalties com ara l’ELA.
 
 


Podeu llegir el resum complet de la Jornada d’Actualització en ELA al blog de l’AulaELA on també podreu trobar altres articles d’interès escrits pels professionals de la Unitat Funcional de la Motoneurona de l’Hospital de Bellvitge.

 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm