Notícies

Titular notícies

ILUSIÓN+ UN PROJECTE MOLT SOLIDARI QUE FA UN GEST PER L’ELA!

Dijous 1 Octubre 2015


El projecte Ilusión+ està fundat per la Gina Graciela Còrdova i en Pau Torres, que davant l’adversitat del diagnòstic d’ELA, va decidir emprendre unint la seva passió pel vi i les ganes d’ajudar a les famílies que estan en la seva mateixa situació. Amb el seu projecte Ilusión+ pretenen recaptar fons per diferents projectes relacionats amb les malalties neurodegeneratives com per exemple el de la Fundació Miquel Valls.

Ilusión+ neix de la idea de crear un vi de qualitat amb responsabilitat social que pretén recaptar fons per ser destinats a ajudar a familiars, a projectes concrets, i per invertir en investigació de malalties neurodegeneratives com la ELA.
 
El projecte es basa amb la compra de vins de qualitat a través de la web www.ilusionmas.com seleccionats per en Pau i la Gina a més de diferents experts vinícoles. Podeu escollir entre tres vins negres, un rosat, un blanc i un cava.
 
Us animem a fer un Gest per l’ELA i comprar aquests vins solidaris i de qualitat. Tota la informació la trobareu a la pàgina web del projecte on també podreu adquirir els vins www.ilusionmas.com.
 
Moltes gràcies per col·laborar amb aquest projecte tan solidari i gracies a en Pau i la Gina, esperem que sigui tot un èxit!
 

 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm