Notícies

Titular notícies
Dimecres 28 Octubre 2020


La Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls aquest 2020 fa 15 anys! Està sent un any difícil a causa de la crisis sanitària de la COVID19 i teníem diferents idees per celebrar-ho, però per les circumstàncies d’aquests mesos i per responsabilitat social, hem cregut que el millor era només escriure aquestes paraules, esperant temps millors per celebrar-ho.

15 anys enrere el Sr. Enric M. Valls, President de la Fundació, juntament amb la seva família, va voler engegar aquest projecte perquè cap família afectada per l’ELA es sentís com es van sentir ells als anys 70 quan el seu pare, Miquel Valls, va patir ELA. Van passar anys molts durs durant la malaltia del seu pare, es van sentir sols, sense informació, sense que ningú els pogués ajudar. Per aquest motiu, el 2005, i després de donar-hi moltes voltes va decidir crear la Fundació amb l’objectiu de que aquesta acompanyés i donés suport de manera professional a les famílies afectades en tots els moments i etapes d’aquesta dura malaltia.

Dijous 15 Octubre 2020


Des de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls continuem venent la Loteria solidària de Nadal amb el número de sempre, el 11873. Tenim diferents establiments arreu de Catalunya a on la podeu adquirir. 

Recordeu que també en podeu obtenir a la nostra web (fent el pagament de manera totalment segura amb targeta), enviant un correu a ela@fundaciomiquelvalls.org o trucant al 937665969 (de dilluns a divendres de 8 a 15h)

Cada participació de la loteria solidària de Nadal és de 5€, en la que ja s’inclou un donatiu, amb els qual estareu ajudant a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia y a les seves famílies

Divendres 9 Octubre 2020


Comencem la campanya de LOTERIA SOLIDÀRIA de NADAL! I us recordem que, a més de la loteria de Nadal, també tenim Loteria Solidària de la “Grossa de Cap d’Any”. 

Per informació, compra de participacions o adquisició de talonaris, podeu contactar per correu a ela@fundaciomiquelvalls.org o per telèfon 93.766.59.69 (de Dilluns a divendres de 8h a 15h). Les participacions de la Loteria Nacional de Nadal també les podeu adquirir per internet omplint el formulari aquí i pagant-ho amb targeta.

Dilluns 5 Octubre 2020


La Diputació de Girona, a través del seu organisme autònom Dipsalut, ha concedit a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls un ajut destinat al projecte d’atenció en treball social a les persones afectades d’ELA per continuar la tasca que realitzem al territori Gironí.

Aquest ajut prové de la convocatòria de subvencions per a activitats de la millora de les condicions i estils de vida (CEV), a la demarcació de Girona.

Dijous 1 Octubre 2020


La Diputació de Girona ha concedit a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls un ajut per continuar desenvolupant el projecte d’atenció domiciliària en Teràpia Ocupacional per a persones afectades d’ELA.
 
Aquesta ajuda es assignada en el marc  de la Convocatòria de Subvencions per a la realització d’intervencions terapèutiques destinades a millorar la qualitat de vida dels habitants a la demarcació de Girona.

Feed RSS de notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm