Notícies

Titular notícies

Ja teniu "El Gest" 2020, la revista anual de la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls

Dimecres 20 Gener 2021


Ens complau comunicar-vos que ja està disponible el butlletí informatiu d'aquest 2020 de la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, “el GEST”. 

A aquesta edició hi podreu trobar moltes notícies d’actualitat sobre l’ELA i la Fundacióarticles d’interès per als afectats i els seus familiars de les treballadores socials, psicòlogues i terapeutes ocupacionals de l’entitat, informacions de la comunitat científica sobre la investigació en la malaltia, entrevistes a experts i jornades en la que l'entitat ha participat, entre d'altres temes que poden ser interessants per la comunitat involucrada amb la malaltia. 

El podeu llegir clicant aquí. Esperem que us agradi!Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm