Notícies

Titular notícies

GRACIES PELS GESTOS PER L’ELA EN EL DIA MUNDIAL D’AQUESTA MALALTIA

Dilluns 22 Juny 2020


En el Dia Mundial de l’ELA, el diumenge 21 de juny, les xarxes socials es van omplir de fotografies amb Gestos per l’ELA. Només tenim paraules d’agraïment pel suport que tothom ha donat a la campanya “Fes un Gest per l’ELA” que ens ajuda a donar visibilitat a la malaltia, als afectats i a les seves famílies des de ja fa més de 5 anys.

Us deixem amb els àlbums d’alguns Gestos que ens han anat arribant, des de polítics a personalitats públiques passant per alcaldes i alcaldesses de molts pobles de Catalunya i també als seus habitants.  Els anirem actualitzant! Envia’ns el teu si no hi surts!


Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm