Notícies

Titular notícies

VÍDEOS DE LES PONÈNCIES SENCERES DEL CONGRÉS INTERNACIONALS D’ELA 2019 A PERTH (AUSTRÀLIA)

Dilluns 20 Gener 2020


Del 4 al 6 de desembre va tenir lloc a Perth (Austràlia) el 27è Congrés de l’Aliança internacional d’associacions d’ELA/MM (International Alliance of ALS/MND Associations). A aquest simposi Internacional, que és el més important del món, si troben investigadors, afectats i entitats d’arreu del món com la nostra, que ofereixen atenció, suport i acompanyament a les persones afectades d’ELA.

Us deixem en vídeo algunes de les ponències que van tenir lloc a aquesta trobadaestan subtitulades en castellà gràcies a l’Associació Argentina d’ELA que els ha traduït i penjat al seu canal de Youtube.


Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm