Notícies

Titular notícies

“el GEST” 2019, REVISTA ANUAL DE LA FUNDACIÓ CATALANA D’ELA MIQUEL VALLS

Divendres 17 Gener 2020


Ens complau comunicar-vos que ja teniu disponible  “el GEST”, la revista informativa que resumeix l’any 2019 de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

A aquesta edició hi podreu trobar moltes notícies d’actualitat sobre l’ELA i la nostra entitat, articles d’interès per als afectats i els seus familiars de les treballadores socials, psicòlogues i terapeutes ocupacionals de l’entitat, informacions de la comunitat científica sobre la investigació en la malaltia, entrevistes a experts, jornades i congressos en la que l'entitat ha participat, entre d'altres temes que poden ser interessants per la comunitat involucrada amb la malaltia. El podeu llegir clicant aquí. Esperem que us agradi!


Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm