Notícies

Titular notícies

EL BANC DE PRODUCTES DE SUPORT INCORPORARÀ NOUS PRODUCTES GRÀCIES A RAMON MOLINAS FOUNDATION

Dimecres 8 Gener 2020


Volem donar el nostre més sincer agraïment a Ramon Molinas Foundation que ha volgut col·laborar amb el projecte del Banc de Productes de Suport per a persones afectades d’ELA que portem a terme des de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

Format per més de 1.600 materials d’ajuda tècnica, el Banc de Productes de Suport de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls està a disposició de totes les persones afectades d'ELA/MM ateses per l’entitat que resideixen a Catalunya. Al voltant de 250 famílies, de les més de 300 ateses, es beneficien anualment d'eines destinades a fomentar l'autonomia dels afectats, com per exemple cadires de rodes manuals, elèctriques o bipadestadores, caminadors, llits elevadors, programes i materials de comunicació alternativa entre molts altres materials.


Aquesta aliança entre les dues entitats ha permès incorporar 36 productes nous els quals ajudarà a millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA ateses per la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, tot millorant-ne l’ autonomia personal i la de la seva família.

Amb aquest acord de col·laboració s’han pogut adquirir quatre bateries per a cadires de rodes elèctriques, cinc bateries per convertir cadires de rodes manuals en elèctriques, dues bateries per a cadires de rodes elèctriques plegables, sis taules auxiliars adaptables, tres programes de comunicació alternativa Grid 3, vuit programes per poder controlar l'ordinador a través del moviment ocular i vuit avisadors acústics.

Moltes gràcies Ramon Molinas Foundation per voler donar suport a les persones afectades d’ELA i les seves famílies a través de la nostra entitat. Gràcies pel vostre Gest per l’ELA!

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm