Notícies

Titular notícies

“ELABORACIONES CON GUSTO” JORNADA PER A PACIENTS D’ELA

Dilluns 13 Gener 2020


El pròxim dimarts 28 de gener tindrà lloc al Campus de l’Alimentació de Torribera “ELAboraciones con Gusto” una jornada on els pacients seran els protagonistes. Dins d’una sessió d’allò més dinàmica, es crearan taules entre pacients i professionals, s’aprendran estratègies de com mantenir el plaer de menjar tot compartint preocupacions i es buscaran solucions que facilitin el dia a dia de les persones afectades d’ELA.

L’acte ha estat pensat perquè les persones afectades d’ELA i els seus familiars i cuidadors, juntament amb els professionals que els atenen, puguin seguir avançant en coneixement i desenvolupament d’estratègies, en aquesta ocasió al voltant de l’alimentació. Aquí teniu el programa. Si hi voleu participar, us heu d’inscriure aquí.


Aquesta és una jornada organitzada per la Unitat Funcional de Motoneurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge, la Unitat Multidisciplinària d’ELA de l’Hospital del Mar i la Universitat de Barcelona en el marc del projecte Guia Con Gusto, finançat per la Fundación Luzón i realitzat pel Campus d’Alimentació de la UB i la Fundació Alicia i amb la col·laboració de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. 

L’acte començarà a les 10h al Campus d’Alimentació de Torribera (Recinte Torribera – C/ Prat de la Riba 176. Sta. Coloma de Gramenet) a la Sala de les Voltes de l’Edifici de la Masia. Aquí us deixem com arribar-hi.
 
 
Recordeu que per assistir-hi us heu d’inscriure al següent enllaç i que l’aforament és limitat a causa del format de la Jornada: https://form.jotform.com/193422913344355. El programa sencer él podeu veure aquí.

Us hi esperem a tots!
 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm