Notícies

Titular notícies

NOTES DE TREBALL DE LA DRA. POVEDANO DES DEL SIMPOSI INTERNACIONAL D’ELA A AUSTRÀLIA.

Dijous 5 Desembre 2019


La Dra. Mònica Povedano, coordinadora de la Unitat de Monoteurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge és a Perth (Austràlia) al 30è Simposi Internacional d’ELA i malaltia de motoneurona. Aquesta trobada internacional, una de les més importants que es realitza cada any, és del 4 al 6 de desembre i si troben tots els investigadors i professionals relacionats amb l’ELA d’arreu del món.

En el bloc AulaELA de Bellvitge la Dra. Povedano anirà penjant les seves notes de treball de les diferents presentacions sobre investigació que s’estan portant a terme. Cada dia l’actualitzaran amb els escrits de la Dra. Povedano perquè esteu informats a temps real d’aquest Simposi Internacional d’ELA.


Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm