Notícies

Titular notícies

BATALLÉ DÓNA SUPORT A LES PERSONES AFECTADES D’ELA COL·LABORANT AMB LA FUNDACIÓ MIQUEL VALLS

Dimecres 27 Novembre 2019


Ens alegra molt comunicar que el Grup Batallé ha volgut col·laborar amb la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls ajudant-nos a tirar endavant els projectes que portem a terme per millorar de la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i les seves famílies.
 
Batallé es dedica al sector porcí, es troba a Riudarenes (Girona) i és una empresa centenària ja que l’any 2020 celebren els 100 anys. Té com a objectiu principal oferir la màxima qualitat en tot el que fan, sempre pensant en la sostenibilitat, la protecció del medi ambient i el compromís social.

És gràcies a aquest compromís social que han creat el departament de RSC (Responsabilitat Social Corporativa) amb el qual ajuda a diferents grups, associacions i fundacions relacionades amb la salut, el medi ambient i la societat. Sensibilitzats amb la problemàtica de l’ELA, no han dubtat en ajudar-nos de manera generosa per continuar acompanyant als afectats i als seus familiars en aquests moments tan durs per a ells.
 
Des de la Fundació Miquel Valls volem agrair de tot cor el Gest per l’ELA que ha fet Batallé, n’estem segurs que aquesta empresa tan solidària portarà la lluita contra l’ELA molt lluny.
 
Moltes gràcies Batallé!
 
 
Treballadors del Grup Batallé fent el Gest per l'ELA

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm