Notícies

Titular notícies

IV JORNADA SOBRE ELA ORGANITZADA PER LA UNITAT MULTIDISCIPLINÀRIA D’ELA DE L'HOSPITAL DEL MAR

Dijous 4 Abril 2019


La Unitat Multidisciplinària d’ELA/MM de l'Hospital del Mar, en que la Fundació Miquel Valls en forma part, organitza el divendres 3 de maig a les 10 del matí la IV Jornada sobre ELA destinada a pacients, familiars i cuidadors afectats per aquesta malaltia. La Jornada tindrà lloc al Campus Universitari Mar de Barcelona, a la Sala Josep Marull.

Els diferents professionals parlaran de l’assistència multidisciplinària de la malaltia, la genètica, els ajuts pel dia a dia i també sobre les donacions en el final de vida, a més es portaran a terme tallers sobre el document de voluntats anticipades, l’alimentació, i maneig de secrecions respiratòries. És indispensable que us hi inscriviu prèviament.


Per fer la inscripció haureu d’enviar un correu a umela@parcdesalutmar.cat amb les vostres dades. La jornada vol proporcionar als pacients i els seus cuidadors coneixements i aprenentatges per augmentar el seu apoderament i contribuir en la millora del seu dia a dia i de les dificultats que provoca la malaltia. Us deixem amb el programa sencer de la Jornada aquí.

La Unitat Multidisciplinària d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) de l' Hospital del Mar està integrada per personal del Parc de Salut Mar i la Fundació Miquel Valls. En concret, els especialistes del servei de Neurologia, Pneumologia, Fisioteràpia de respiratori, Rehabilitació i Nutricionista són treballadors del Parc de Salut Mar, mentre que els professionals en Teràpia Ocupacional, Psicologia i Treball Social són treballadors de la Fundació Miquel Valls. Els afectats d’ELA i altres malalties de motoneurona relacionades (MM) són visitats per tots els especialistes de forma integral en un sol dia cada 2-3 mesos. Teniu més informació sobre la Unitat d’ELA del Hospital del Mar a la seva pàgina web.
 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm