Notícies

Titular notícies

4a CURSA POPULAR PER L’ELA A SANT ADRIÀ DE BESÒS

Dimarts 2 Abril 2019


El diumenge 5 de maig, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs juntament amb el Club Atletisme La Sansi organitzen la 4a Cursa Popular de Sant Adrià per l’ELA. Una prova esportiva per tots els públics solidària amb els afectats d’ELA i les seves famílies.

És una cursa popular de 5 o 10km (a escollir), amb sortida des de la Plaça de la Vila (davant l’ajuntament) a les 9:30h. A més també es podrà fer la caminada de 3km amb sortida a les 11:00h. Es faran diferents accions per recaptar els màxims donatius possibles, que es destinaran als projectes de millora de la qualitat de vida dels afectats d’ELA que portem a terme la Fundació Miquel Valls. No us la perdeu!


La Cursa Popular Correos Express de Sant Adrià per l’ELA consta de dos recorreguts, un de 5 i un altre 10km a escollir i totalment plans. Tot i que és una cursa popular, els participants rebran una samarreta tècnica i una bossa d'obsequis dels patrocinadors principals, i tindran diferents avantatges perquè l’experiència sigui d’allò més enriquidora i perquè tothom la gaudeixi.

Tota la informació de la cursa la trobareu al web www.cursasantadria.com i ja podeu fer la inscripció aquí.

Donem les gràcies a l’Ajuntament de Sant Adrià, a La Sansi, a tots els patrocinadors i als participants per fer possible aquesta cursa popular tan solidaria amb la lluita contra l’ELA.
 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm