Notícies

Titular notícies

LA VI CURSA DEL SEGUICI A TARRAGONA SERÀ SOLIDARIA AMB LA FUNDACIÓ MIQUEL VALLS

Divendres 7 Juliol 2017


Dissabte 5 d'agost la Mulassa de Tarragona i Athlètic Events organitzen conjuntament la VI Cursa del Seguici sota el lema 'Correm per l'ELA'. Aquesta cursa de 5 km tindrà lloc a Tarragona a partir de les 21,15h. La cursa comença a la Plaça de la Font i passa pels estrets carrers de la Part Alta de Tarragona plens de gent que animaran fins a la meta ubicada davant de la Catedral on hi si arriba després de pujar els 20 esglaons del Pla de la Seu.


D'altra banda també es farà la cursa infantil, que començarà a les 20,30h i que hi poden participar nens nascuts entre 2005 i 2013.

Enguany la Cursa del Seguici serà solidària a favor de la Fundació Miquel Valls. El preu d'inscripció, que es pot fer fins el 3 d'agost a les 10h, és de 13€ per la cursa del seguici i 2€ per la cursa infantil.

Us podeu inscriure tan a la cursa del seguici com a la cursa infantil a la mateixa web d’Athlètic Events fent aquí aquí o a Bikila (Rambla Francesc Macià, 5 de Tarragona)
 
Donem les gràcies als organitzadors de la Cursa del Seguissi i a totes les persones que la fan possible per destinar els donatius a la Fundació Miquel Valls.
 
Moltes gràcies pel Gest per l’ELA!

 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm