Notícies

Titular notícies

PROFESSIONALS DEL CONSORCI SANITARI DEL GARRAF FA TEAMING A FAVOR DE LA FUNDACIÓ MIQUEL VALLS

Divendres 30 Juny 2017


El Consorci Sanitari del Garraf (CSG) posa en marxa el projecte Teaming. Una iniciativa solidària que es basa en la recaptació de diners a través de microdonacions, amb la finalitat d’ajudar a alguna causa concreta. En aquesta ocasió, els professionals del CSG que hi participen han decidit per mitjà de votació, destinar un euro mensual de la seva nòmina a la Fundació Miquel Valls. La nostra candidatura va ser presentada per les treballadores socials de l’Hospital Sant Antoni Abat, que ja coneixien la feina de la nostra entitat, i que els hi estem d’allò més agraïts.
 

El Teaming és una iniciativa solidària per empreses que es basa en la recaptació de diners (un euro al mes) amb la finalitat d’ajudar a alguna causa concreta. Normalment cada any es tria una causa a través d’una votació, i un cop escollida, els treballadors que així ho desitgen donen un euro mensual de la seva nòmina, que es destina íntegrament a la iniciativa solidària més votada. Es tracta de microdonacions que no suposen un gran esforç per qui les fa, però que sumades són una gran ajuda per les entitats a les que van destinades, com la Fundació Miquel Valls. El CSG va començar a fer Teaming l’any 2008 i ja són molts els treballadors que participen en aquesta iniciativa solidària. 
 
Moltes gràcies al Consorci per aquest Gest per l’ELA!
 
Si voleu saber més sobre el Teaming us podeu descarregar aquí el document explicatiu sobre aquesta iniciativa solidaria empresarial. Si a més voleu més informació sobre com fer-ho a la vostra empresa us podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon 937665969 o per correu electrònic comunicacio@fundaciomiquelvalls.org

 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm