Notícies

Titular notícies

COMEXI JUNTAMENT AMB ELS SEUS TREBALLADORS FAN UN GEST PER L’ELA

Dijous 1 Juny 2017


L’empresa COMEXI, ha volgut fer un Gest per l’ELA aquest dissabte dia 27 de maig organitzant una caminada solidaria a benefici de la Fundació Miquel Valls pels voltants de la seva seu a Riudellots (Girona). A més, ha inaugurat un container de taps els quals la recaptació del reciclatge anirà per l’associació Somriures Valents de Sant Joan de Déu. Després de la caminada els treballadors van presentar una un cicle d’excursions d’allò més solidaria amb l’ELA!

La Comissió de Voluntariat corporatiu de l’empresa COMEXI va organitzar el 27 de maig una jornada familiar i solidaria. Per començar, es va inaugurar un container de taps de plàstic els quals aniran destinats a l’associació Somriures Valents de Sant Joan de Deu i que estarà ubicat permanentment al polígon de Riudellots.

Després d’aquesta inauguració es va fer una caminada pels voltants del poble en que la inscripció simbòlica va anar destinada als projectes de la Fundació Miquel Valls i al arribar els estava esperant un refrigeri. Va ser en aquest moment que alguns dels treballadors van presentar la iniciativa solidaria per la lluita contra l’ELA relacionada amb l’excursionisme: Un cicle d’excursions familiars i solidaries que es faran any rere any a diferents cims de Catalunya. Cada any serà la pujada a un cim diferent, les sales de COMEXI porten nom de muntanyes, i anualment es triarà una muntanya amb el nom d’una d’aquestes sales.  

Des de la Fundació Miquel Valls agraïm de tot cor a COMEXI, i a tots els seus treballadors, la seva solidaritat i tots els Gestos per l’ELA que estan fent, amb ells segur que aconseguirem fer possible l’impossible.

Moltes gràcies a tots!
 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm