Notícies

Titular notícies

L’ULTRAMAN DAVID IZQUIERO FARÀ UN GEST PER L’ELA DE 515KM NON STOP

Dimecres 24 Maig 2017


L'esportista David Izquierdo Bel, especialista en proves ultraman, es prepara des de fa dies per afrontar a Vilanova i la Geltrú el Repte 515 km Non Stop Units per l'ELA.  Serà el proper 17 de juny i l'objectiu és completar la distància d'una ultraman sense descans: 10 quilòmetres nedant, 421 en bicicleta i 84 corrents. 515km que vol fer com a repte personal, però sobretot ho vol fer per la lluita contra l’ELA.

El dilluns 22 de maig va tenir lloc al Club Nàutic de Vilanova la presentació d’aquest acte, amb la presència de l’alcaldessa i la regidora d’esports de la ciutat, membres de la organització, el propi David Izquierdo i representants de la Fundació Miquel Valls.

Fotografia de la presentació del repte al Club Nàutic de Vilanova.

Sota el lema  "L'acció més petita, és la intenció més gran", David Izquierdo Bel, juntament amb el col·lectiu d’afectats i familiars afectats d’ELA “RETO TODOS UNIDOS”, impulsen aquesta iniciativa per donar a conèixer la malaltia i captar fons que aniran destinats a tots els projectes que la Fundació Miquel Valls té per millorar la qualitat de vida de les persones afectades i els seus familiars.
 
En total seran 515 quilòmetres que vol realitzar en un temps de 35/38 hores i que iniciarà el dia 17 a les 7 del matí i preveu finalitzar a les 3 de la tarda del dia 18 de juny. L’inici serà al Club Nàutic i animem a tothom a participar-hi i a animar en David!

Hi ha l'opció de poder acompanyar a en David durant un tram dels 84km que farà corrents per donar-li suport tot fent un donatiu que anirà destinat a la lluita contra l’ELA. Si voleu córrer amb ell us heu d’inscriure als punts següents situats a Vilanova: Centre de Recuperació Funcional de VNG, Evasion Running i Underground Vilanova i Anytime Fitness Vilanova.
 
També hi ha la possibilitat que un d’aquests corredors que l’acompanyaran en algun tram portin el nom d’un afectat d’ELA al dorsal, per així sentir-se més a prop del repte. Aquesta iniciativa es pot fer realitzant un donatiu de 10€. Trobareu tota la informació al Facebook del Repte 515K Non Stop.
 
Volem donar les gràcies des de la Fundació Miquel Valls a en David, per fer aquest repte tan impressionant, al col·lectiu Reto Todos Unidos, per la seva força de voluntat per tirar endavant i que tot surti perfecte i a totes les persones que aquell dia estaran allà ajudant.
 
Animem a tothom fer un donatiu a migranodearena.org per donar suport a aquest Repte i per continuar millorant la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i els seus familiars.
 
Us deixem amb diferents notícies dels mitjans i enllaços d’interès per saber més d’aquesta iniciativa tan solidaria:
   


 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm