Notícies

Titular notícies

GRACIES PER TOTS ELS GESTOS PER L’ELA!

Dijous 23 Juny 2016


El 21 de juny és el Dia Mundial de l’ELA. Enguany, des de la Fundació Miquel Valls, hem volgut que aquesta fos una jornada especial i que totes les persones afectades per l’ELA i les seves famílies es sentissin molt recolzades.
 
Vam fer una crida a la solidaritat i moltíssimes persones es van fotografiar fent el Gest per l’ELA i vam obtenir el suport de nombrosos Ajuntaments que no només ens van enviar les seves fotografies amb el Gest, sinó que també van il·luminar de color verd alguns dels edificis més emblemàtics dels seus municipis per tal de fer més visible que mai l’ELA.


Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm