Notícies

Titular notícies
Dimarts 11 Desembre 2018

Ens complau comunicar-vos que ja està disponible el butlletí informatiu d'aquest 2018 de la Fundació Miquel Valls, “el GEST”. 

A aquesta edició hi podreu trobar moltes notícies d’actualitat sobre l’ELA i la Fundació Miquel Valls, articles d’interès per als afectats i els seus familiars de les treballadores socials, psicòlogues i terapeutes ocupacionals de l’entitat, informacions de la comunitat científica sobre la investigació en la malaltia, entrevistes a experts, jornades i congressos en la que l'entitat ha participat, entre d'altres temes que poden ser interessants per la comunitat involucrada amb la malaltia. 

El podeu llegir clicant aquí. Esperem que us agradi!

Dimecres 28 Novembre 2018
L’Hospital de Sant Pau i la Fundació Miquel Valls ampliem el conveni, que ja fa més de tres anys que estava vigent, integrant ara, a més de la psicòloga, una professional en treball social i una en teràpia ocupacional de la Fundació a la Unitat d’ELA i Malaltia de Motoneurona d’aquest hospital.

La treballadora social i la terapeuta ocupacional de la Fundació aportaran, igual que ja es fa a les unitats especialitzades de l’Hospital de Bellvitge i l’Hospital del Mar, la vessant més social, coordinant agendes per evitar desplaçaments innecessaris i esperes incòmodes durant les visites, així com fent d’enllaç entre les persones afectades i els especialistes mèdics, tot comunicant les necessitats més específiques de cada família atesa ja al domicili i a la pròpia Unitat, i generals de tots els afectats per aquesta malaltia.

Divendres 23 Novembre 2018


Les festes de Nadal ja s'acosten, i des de la Fundació Miquel Valls us volem donar algunes propostes de presents i iniciatives que són d’allò més solidàries amb la Fundació per regalar aquests dies tan especials! Amb aquestes compres estareu contribuint a ajudar a tots els afectats d'ELA que atenem des de la Fundació Miquel Valls gràcies als projectes que portem a terme! Teniu vins, clauers, motxilles, samarretes, compres per internet solidaries entre moltes d'altres oportunitats de fer un regal d'allò millor i alhora col·laborar amb la lluita contra l'ELA. 

Dimarts 13 Novembre 2018

Sergi Roberto, des de novembre de 2018, és el padrí arrossaire i solidari del restaurant Platja Ca la Nuri (Passeig Marítim de la Barceloneta, 55). El futbolista del Futbol Club Barcelona ha elaborat un arròs, juntament amb els caps de cuina del restaurant, que estarà tot un any a la carta i que portarà el seu nom.
 
Per cada client que demani l’Arròs Sergi Roberto, Ca la Nuri aportarà 1€ a la Fundació Miquel Valls, el qual destinarem als projectes que portem a terme per millorar la qualitat de vida dels afectats d’ELA i les seves famílies.

Dimarts 6 Novembre 2018

No et quedis sense la LOTERIA de NADAL SOLIDÀRIA de la Fundació Miquel Valls!

Per informació, compra de participacions o adquisició de talonaris sencers, podeu contactar amb nosaltres al correu ela@fundaciomiquelvalls.org o bé al telèfon 93.766.59.69 (Horari d’atenció: de Dilluns a divendres de 8h a 15h.) També les podeu adquirir per internet aquí comprant-les amb targeta o als molts establiments col·laboradors d'arreu del territori.

Les activitats com la Loteria ens ajuden a sumar en la lluita contra l’ELA! Esperem que la sort s’aliï amb tots nosaltres!

Feed RSS de notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls